یک فوق تخصص کلیه به طور کلی بیمارانی را که توسط پزشکان مراقبت های اولیه یا پزشکان عمومی به دلیل مشکلات مربوط به کلیه، فشار خون بالا یا انواع خاصی از اختلالات متابولیک ارجاع می شوند، ویزیت می کند.
اگر فردی احساس می کند که مشکلات کلیوی دارد، می تواند به یک فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کند. هنگامی که بهترین فوق تخصص کلیه برای اولین بار با بیمار ملاقات می کند، معمولاً تاریخچه پزشکی بیمار را بررسی می کند و یک معاینه فیزیکی کامل انجام می دهد.
سپس آزمایش خون و ادرار را برای تعیین میزان عملکرد کلیه های بیمار انجام می دهد. او همچنین ممکن است سونوگرافی از کلیه ها را تجویز کند. در صورت لزوم، یک فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری ممکن است بیوپسی کلیه را انجام دهد تا بهتر تشخیص دهد که چه مشکلی در کلیه وجود دارد.
چه زمانی باید به فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کرد؟
کلیه یکی از عضو های مهم بدن می باشد که نقش بسیار مهمی در سلامتی افراد دارد. اما متاسفانه بسیاری از افراد به سلامت کلیه ها اهمیت نمیدهند و همین امر موجب شده است تعداد بیماران کلیوی در ایران بسیار زیاد باشد. اما افراد زیادی این سوال را می پرسند که چه زمانی باید به فوق تخصص کلیه مراجعه کرد؟ اگر به دنبال پیدا کردن جواب این سوال هستید ادامه این مطلب را مطالعه کنید.
ادرار دردناک
ادرار دردناک یکی از مهم ترین نشانه های بیماری های کلیوی می باشد اما بسیاری از افراد به آن بی توجه هستند. در واقع می توان گفت جدی ترین نشانه کلیه بیمار ادرار دردناک است. درد یکی از اصلی ترین واکنش های بدن به وجود بیماری در بدن می باشد. به همین خاطر توصیه می شود حتما اگر دردی را هنگام ادرار حس کردید به بهترین فوق تخصص کلیه مراجعه کنید. گاهی اوقات درد ادرار با سوزش و احساس گرفتگی لگن همراه است. به صورت طبیعی هر فرد باید در روز بین ۶تا۸بار بدون احساس هیچ گونه دردی ادرار کند.
بی اختیاری ادرار
معمولا هنگامی که مثانه اختیار خود را از دست میدهد بی اختیاری در ادرار رخ میدهد. گاهی اوقات این بی اختیاری به گونه ای می باشد که فرد با عطسه کردن نیاز به ادرار بسیار شدید پیدا می کند. بی اختیاری ادرار در بانوان باردار و افراد مسن طبیعی می باشد و ربطی به بیماری های کلیوی ندارد. بی اختیاری ادرار در بیشتر مواقع مربوط به ضعف عضلات و عفونت کلیه می باشد. به همین خاطر هنگامی که به بی اختیاری ادرار مبتلا شدید حتما به یک فوق تخصص کلیه مراجعه کنید.
اختلال نعوظ
اختلال نعوظ یکی از شرم آورترین موضوعاتی می باشد که اغلب مردان با آن مواجه می شوند. این اختلال حدود سه میلیون نفر را تاکنون درگیر کرده است. اختلال نعوظ گاهی اوقات خطرناک می باشد و نشانه سنگ کلیه است.
فوق تخصصان کلیه و مجاری اداری تجربه و مهارت زیادی در درمان این بیماری دارند. بسیاری از افراد هنگامی با این مشکل مواجه می شوند. به خاطر شرم و خجالت به پزشک مراجعه نمی کنند. و همین امر موجب ایجاد مشکلات بسیار جدی برای اینگونه از افراد می شود. اگر شما نیز با این اختلال مواجه هستید بدون هیچ خجالتی حتما به یک فوق تخصص کلیه و مجاری اداری مراجعه کنید. زیرا پزشکان کلیه در این زمینه دانش زیادی دارند و این مشکل برای آنان چیز خجالت آوری نیست.
درد کلیه
یکی از ابتدایی ترین نشانه های مشکل کلیه، درد کلیه می باشد. در بیشتر مواقع درد کلیه نشانه عفونت و سنگ کلیه است. سنگ کلیه تقریبا یک بیماری شایع می باشد که افراد زیادی به آن مبتلا هستند. این بیماری درد بسیار زیادی دارد و هیچ فردی نمی تواند آن را تحمل کند. به همین خاطر در صورت احساس هر گونه دردی در ناحیه کلیه حتما به فوق تخصص کلیه و مجاری اداری مراجعه کنید.
متخصص کلیه تهران میرداماد
میرداماد را می توان مکانی برای پیدا کردن بهترین پزشکان ایران دانست. متخصصان بسیار زیادی در میرداماد کار می کنند که دارای مهارت بالایی هستند. به همین خاطر می توان در میرداماد به راحتی متخصص کلیه پیدا کرد.
نحوه انتخاب بهترین فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری در تهران
درمان درست و سریع بیماری های کلیوی ارتباط مستقیمی با انتخاب فوق تخصص ماهر کلیه دارد. به همین خاطر افرادی زیادی وجود دارند که دوست دارند با نحوه انتخاب بهترین دکتر فوق تخصص کلیه در تهران آشنا شوند. ما در این جا بعضی از نکات را برای شما بیان کرده ایم تا بتوانید با رعایت آن ها بهترین فوق تخصص کلیه تهران را پیدا کنید.
بررسی دانش و تخصص
قبل از هر کاری شما باید سابقه تحصیلی و تخصص پزشک انتخابی خود را بررسی کنید. زیرا اگر یک پزشک فوق تخصص کلیه دارای سابقه تحصیلی خوبی باشد و تخصص خود را با بالاترین نمره کسب کرده باشد. حتما می تواند پزشک خوبی باشد.
مهارت
مهارت یکی از مهم ترین ویژگی هایی می باشد که هر پزشکی باید در زمینه تخصصی خود از آن برخوردار باشد. زیرا در صورتی که یک پزشک فوق تخصص کلیه و مجاری اداری مهارت بالایی داشته باشد می تواند تنها یک معاینه فیزیکی ساده تقریبا علت اصلی درد را پیدا و اقدام به درمان آن بکند. بنابراین شما باید پزشکی را برای معالجه خود پیدا کنید که مهارت بالایی داشته باشد.
بررسی رفتار اخلاقی پزشک مورد نظر
معمولا استرس و نگرانی می تواند عامل بروز و تشدید بسیاری از بیماری ها شود. هر پزشک ماهری این موضوع را میداند. به همین خاطر پزشکان با سابقه و ماهر تمام تلاش خود را میکند تا بیماران هنگام مراجعه به آنها آرامش خاطر داشته باشد. به همین خاطر شما باید فوق تخصص کلیه ای را انتخاب کنید که رفتار اخلاقی بسیار خوبی با بیماران خود داشته باشد و باعث شود بیماری که به او مراجعه میکند آرامش پیدا کند. زیرا اگر پزشک رفتار درستی با بیمار نداشته باشد باعث ایجاد استرس و نگرانی بیمار می شود.
بررسی میزان رضایت بیماران قبلی پزشک
می توان گفت هر پزشکی که از مهارت بالایی برخوردار باشد می تواند به خاطر درمان بیمار های بسیاری رضایت اکثر بیماران خود را به دست آورد. به همین خاطر شما باید قبل از انتخاب پزشک مورد نظر خود حتما نظرات سایر بیماریها را نیز مطالعه کنید.
بهترین دکتر فوق تخصص کلیه در تهران کار می کنند؟
برای درمان کلیه باید همیشه سعی کنید بهترین پزشک را پیدا کنید. زیرا کلیه یکی از عضو های بسیارحساس بدن می باشد. که باید به خوبی درمان شود. زیرا اگر بیماری های کلیوی به خوبی درمان نشوند. ممکن است کلیه به طور کامل از بین برود و بیمار مجبور به دیالیز و پیوند کلیه شود. به همین خاطر افراد زیادی به دنبال پیدا کردن بهترین فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری در تهران هستند.در مجتمع پزشکی جلفا دکتر فوق تخصص کلیه در زمینه پیوند کلیه فعالیت زیادی داشته است.
پیوند کلیه
بیماران با نارسایی کلیه، معمولاً تحت درمان دیالیز (تسویه) قرار می گیرند و یا ممکن است واجد شرایط پیوند کلیه شوند. پیوند کلیه یک روش جراحی است که یک کلیه فرد بیمار با کلیه فرد اهدا کننده جایگزین می شود. در مقایسه با دیالیز، پیوند کلیه کیفیت بهتر، خطر مرگ پایین تر، محدودیت های غذایی کمتری و هزینه درمان پایین تری دارد.
اهداکننده پیوند کلیه چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
اهدا کننده پیوند کلیه باید گروه خونی مشابه با گیرنده پیوند داشته باشد (سیستم RH روی بافت پیوند وجود ندارد). انتخاب دهنده ممکن است از بین افراد زنده یا جسد صورت پذیرد. داوطلبان زنده اهداکننده پیوند نباید مبتلا به اختلالات و بیماری های زمینه ای و پزشکی باشند. احتمال عدم موفقیت پیوند در افراد زیر افزایش می یابد:
- دهنده مسن باشد (سن دهنده بالای 60 سال یا سن بالای 50 سال و مبتلا به فشارخون بالا)
-نارسایی حاد کلیه در فرد دهنده
- ایسکمی طولانی مدت در کلیه (ایسکمی سرد تا 48 ساعت امکان پذیر می باشد ولی ایسکمی کمتر از 24 ساعت ارجح است)
احتمال بروز نارسایی کلیه زودرس طی چند سال پس از اهدای کلیه در فرد دهنده پیوند کلیه به علت افزایش جریان خون و هیپرفیلتراسیون در نفرون های باقی مانده افزایش می یابد.